I. Viktor Motor kerékpár túra

I. Viktor Motor kerékpár túra

Bringázz velünk a Soltvadkerti-tóra, mielőtt megkezdődik az első tanítási óra!

Kerékpár-túra a Viktor Motor Kft Szerviz és Shop bicikli üzlet, valamint a Kiskőrösi Rendőrkapitányság szervezésében

Ha van kedved, egy szabad szombat délutánod, megbízható biciklid és kitartásod, akkor gyere és kerékpározz velünk 2018. augusztus 25-én Kiskőrösről Soltvadkertre! Hívd a családot, a szomszédot vagy tekerj egyedül, a jókedv garantált és még a sport is meglesz aznapra!

Még mielőtt véget érne a nyár és kezdetét veszi az új tanév, egy kalandos bringa túrára invitálunk minden kicsit és nagyot. A túra keretein belül színes programokkal várunk minden érdeklődőt.

Augusztus 25-én délután 13.00 órától lehet regisztrálni a Viktor Motor Kft udvarán (Kiskőrös, Dózsa György út 17. szám). A regisztrációt követően indulás kb. 13.30 órakor a lejjebb részletezett útvonalon a soltvadkerti BM üdülőhöz. A 16 km-es táv megtétele után kb. 14.30-tól 16.30-ig színes programokkal várjuk a résztvevőket: kerékpáros ügyességi verseny, ittasságot szimuláló szemüveg kipróbálása, KRESZ teszt kicsiknek és nagyoknak; illetve lehetőség lesz a Bike Safe programban a kerékpárok nyilvántartásba vételére, amely a korábban eltulajdonított kerékpárok jogos tulajdonosukhoz történő könnyebb visszajuttatása érdekében ajánlott. Ezután 16.30-kor indulás vissza – előtte a résztvevők ajándékot kapnak - egy pár kilométeres kerülővel, végső úti cél: Kiskőrös, Petőfi tér.

Az útvonal